Leverans 

Alltid hemleverans direkt hem till dörren i HELA Sverige. 

Leveransalternativ

Du kan välja att hämta upp ditt paket i butik om du befinner dig i Stockholm eller få det levererat hem inom Sverige.

Leveransavgifter

GRATIS leverans gäller för alla beställningar över 999:-

Leveranspris vid köp av endast charkprodukter: 29kr


Leveranspriser för övriga produkter:

  • Ordervärde: 0-998kr - Leveransavgift: 99kr 

  • Ordervärde: över 999kr - GRATIS leverans

Hämta på Karlaplan - Skeppargatan 49B, Stockholm

Om du vill hämta din beställning på Karlaplan, välj leveransalternativet "Hämta på Karlaplan" vid checkout för gratis upphämtning. Lägg din order online som vanligt och hämta sedan upp den senast dagen efter. Du får ett mail när den är redo för upphämtning, ring gärna och meddela när du kommer.

 

Upphämtningstider:

Måndag - Fredag: 11:30 - 16:00

Hemleverans

Din order levereras till den gatuadress som du angivit vid din beställning. Om du mot förmodan inte kan ta emot din beställning lämnas den utanför din port eller dörr. Viktigt - Du behöver se till att leveransen kan nå din dörr, lämna då gärna portkod och liknande. 

Leveranser tar vanligtvis 1-3 arbetsdagar från att du lagt din order, med några få adresser som undantag. Vi paketerar din order i väl isolerade paket och ser till att kylkedjan hålls hela vägen hem till dig. Vi samarbetar med flera olika leveranspartner och väljer den som är mest lämplig till dig. Alla våra ordrar levereras direkt hem till din dörr. Du får löpande statusuppdatering på leveransen via mail/sms, vänligen se till att du eller någon annan kan ta emot beställningen när den är planerad att komma.

OBS - Du behöver se till att kunna ta emot din order och att den inte hamnar hos ett ombud då vår frysisolering håller uppemot 36h (gäller allt utom chark och kolonialt)


De flesta av våra köttprodukter är vakuumförpackade och frysta (under -18°C) om inget annat anges. Charken, som är förädlad (rökt, torkad, gravad) är kyld då den har god hållbarhet ändå. Det frysta skickas väl paketerat i en isolerad förpackning som håller kylkedjan obruten fram till dig. I enstaka fall kan köttet ha tinat något, detta är ingen hälsorisk och påverkar inte heller kvalitén av köttet. Det går alldeles utmärkt att frysa in köttet igen detta tack vare den låga fetthalten hos viltkött. Självklart kan du även låta köttet tina helt om du vill äta det snarast, vi rekommenderar då att du konsumerar det inom 7 dagar och håller det väl kylt undertiden (under 4 °C). Kontakta oss om du känner dig osäker på info@vildora.se

Hållbar förpackningslösning

Hållbarhet är något som genomsyrar hela Vildoras idé och det har varit en utmaning när det kommer till förpackningar. Många isolerande alternativ är av frigolit eller någon annan typ av plast. Därför är vi otroligt glada och stolta över att vi nu använder oss utav miljömässigt hållbara påsar som isolerar kylan väldigt bra. Påsarna är gjorda av FSC-certificerat och återvunnet papper och kan både återanvändas flera gånger eller återvinnas som papper.  

Din order paketeras i vår hållbara isoleringspåse tillsammans med fryst gelpack när det är nödvändigt. Gelpacken kan du med fördel återanvända många gånger.

Prenumerationstjänst

Vi vill göra det ännu enklare för dig att vara kund hos oss och ge dig regelbunden hemleverans av produkter du använder ofta och tycker om. Väljer du en prenumerationstjänst innebär det att du får din valda låda levererad varje månad utan att du behöver göra något mer. Lådan levereras hem 1-3 arbetsdagar efter ditt orderdatum och upprepas månadsvis. 
 
Betalning sker enkelt med kort och betallösningen hanteras av Stripe. Du kan alltid ändra din prenumeration om dina behov skulle förändras eller när som helst avbryta den om det skulle behövas, detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@vildora.se senast 5 dagar innan ditt utskick.