Handla på Vildora

Varför Vildora?

Med våra produkter kan du njuta av en riktigt god måltid samtidigt som du gör någonting bra för dig själv och vår miljö. Så varför nöja sig med något annat än det bästa? När du handlar på Vildora får du:

  • 100% naturligt och svenskt kött

  • Hög proteinhalt och låg fetthalt

  • Viktiga mineraler och näringsämnen

  • Inga tillsatser eller antibiotika 


Dessutom bidrar inte vårt kött med något CO2-utsläpp eftersom det inte behöver produceras (läs mer här). Konsumera därför vårt viltkött istället för vanligt nötkött.

100% naturligt

Om du som vi är mån om din hälsa och vår miljö så har du kommit helt rätt. Våra produkter är 100% naturliga och utan tillsatser. Jämfört med vanligt nötkött från butik innehåller vilt mer mängd näringsrika ämnen och mindre fett.

buffé med viltkött

Laga dina rätter med viltkött

Välj Vildoras naturliga kött istället för det du vanligtvis handlar i butik. Att ersätta nötkött med våra produkter är enkelt och smakar till och med bättre, fråga bara våra kunder! Du hittar goda recept från oss här, men du kan också laga dina favoriträtter med kött från Vildora på samma sätt som du alltid gjort med nöt, inga konstigheter!

uppdukat viltkött

Lågt klimatavtryck 

Vildora vill göra det enkelt att vi tillsammans ska dra ner på vårt enorma klimatavtryck och ta vara på sådant som redan finns tillgängligt i naturen. Vi slipper producera nytt kött, foder för uppfödning samt de många transporter, mark och vatten det krävs till att producera nötkött (Läs mer).

Bli en miljöhjälte och laga dina goda favoriträtter med viltkött istället. Ta en titt på allt vi har att erbjuda, klicka nedan och lägg din beställning nu!